Programledare

Niclas Buskenström

PROGRAMLEDARE

Är du på jakt efter en pålitlig och erfaren programledare för ditt kommande evenemang? Då bör du definitivt överväga att boka Niclas Buskenström. Med över 30 års erfarenhet av underhållning är han en erfaren och pålitlig samarbetspartner som alltid levererar en högkvalitativ upplevelse för sina gäster.

Men det är inte bara som programledare som Niclas är värdefull. Han är också en flitigt anlitad ”mikrofonpratare” för olika evenemang, inklusive frukostmöten, mässor, galor, debatter och workshops. Oavsett om du behöver en DJ för ditt bröllop eller en moderator för din mässa, kan du vara säker på att Niclas är den rätta personen för jobbet.

När du bokar Niclas Buskenström kan du vara säker på att få en trygg och professionell partner före, under och efter festen. Han strävar alltid efter att skapa en minnesvärd och tillfredsställande upplevelse för alla inblandade, så tveka inte att kontakta honom för att boka honom till ditt evenemang. Låt oss tillsammans skapa den perfekta upplevelsen för din tillställning.